Despre Carmangeria Halal

Carmangeria Halal din Cluj-Napoca este o afacere de familie care s-a născut din respectul pentru tradiție și din dorința de a le oferi clienților săi calitate la un preț corect. Promovăm conceptul de a selecta doar preparate locale naturale, fără adaosuri, coloranți sau conservanți, punând astfel în valoare produsul autentic românesc. Selecția noastră cuprinde preparate din carne de Vită, Oaie, Pui, Curcan, Rață și Gâscă, cât și o gamă variată de mezeluri, lactate și produse de larg consum internațional.

produsele autentice

Totodată, preparăm carne de Burgeri, Kebab, Cârnați Vită-Oaie, Frigărui Vită sau Berbec, Pastrame, multe produse semi-preparate (marinate), iar noi garantam că ceea ce veți pune pe mesele familiilor voastre este 100% natural, fără să conțină adaosuri și diverși concentrați .Noi suntem gamă premium și dorim să arătăm tuturor că avem animale crescute pe pășunile noastre, cu iarba crescută din pământul nostru, iar acest lucru se resimte în carnea pe care noi v-o oferim!

Carnea noastră este certificata “HALAL”= PERMIS , prin traducere, carnea halal este considerată cea mai curată din lume, datorită metodei de sacrificare și procesare. Tehnic vorbind, este vorba despre o metodă a sacrificării în care animalul nu suferă, iar sângele din carcasă este eliminat în intregime pentru a putea servi carnea curată, fără toxine. Carnea obținută este mult mai sănătoasă. Gustul nu este modificat iar textura este mult mai fragedă.

Monitorizarea producției calității.

Temperatură controlată • Teste în laborator • Tratamente antibacteriale