Distribuție

Produsele Carmangeria Halal

Asiguram distribuție de carne în magazinele proprii, supermarketuri, magazine alimentare sau revânzatorilor, sub formă de Carcase de Vită și Carcase de Oaie, piese tranșate, produsele fiind fresh sau marinate, livrate în vacum. Carnea provine din fermă proprie din Munţii Apuseni, în imediata vecinătate a Cheilor Turzii, marca Green Farmsel unde avem un efectiv de 1000 de capete de Vită Black Angus.

Carnea fragedă și marmorată este foarte căutată în gastronomia de vârf şi în sectorul premium, fiind prima alegere atât a specialiştilor în gastronomie cât şi a bucătarilor din restaurantele din întreaga lume.

Carmangeria noastra oferă și produse semi-preparate ( gata de gătit). Acestea sunt pregătite cu mare drag după metode autentice arăbești de către preparatorii noștri. Produsele semi-preparate sunt ținute în baițuri de ulei de măsline extravirgin și condimente originale importate din Orientul Mijlociu.

Astfel, avem frigărui de vită, oaie, pui și curcan, cârnăciori sujuk și makanek, carne de burger, cotlete de berbecuț și vită, pastramă, fripturi, carne de shaorma, carne tocată, Kafta, Steak-uri, aripioare de pui, pulpe de curcan și pui, pregătite de măcelarii noștrii.